Last ned albumet Verdens Ende gratis!

Last ned HELE PLATA – GRATIS, og så er låtene også å finne påSpotify, Wimp og Itunesstore!

Tracklist:

01. Verdens ende
02. Djevelen i detaljene
03. 42
04. Endelig blakk
05. Mellomspill
06. Alle veier
07. Våken
08. Andre etasje

Hjelp oss gjerne å spre skiva til alle vennene dine gjennom å linke den på wallen din eller sende nyheten ut i twitterverset – eller tips jenta ved siden av deg i klasserommet eller på biblioteket der du tar opp dataen lenger enn du har lov til bare for å få lest ferdig dette…

Husk at vi har en gratis slippefest på Dattera til Hagen på fredag!
Og sjekket du ut videoen?


Last ned låta som MP3

Etter å ha gjort låter og konserter sammen i mange år, har Definite, Conurbia og Evig Poesi slått seg sammen og gitt ut skiva ”Verdens Ende”, en selvutleverende plate fra landets mest hverdagsfilosofiske rappere. På sju spor preget av sjelfulle samplinger og tunge trommer grubler de fem rapperne om alt fra å være blakk til livets store spørsmål.

I en sjanger preget av iskald materialisme, billige keyboardlyder og nødrim stikker Verdens ende seg klart ut. Musikken strekker seg fra klassisk stemningsfull 90-talls hip-hop til mer eksperimentelle og oppdaterte lydbilder. Tekstmessig opererer Definite, Conurbia og Evig Poesi på et helt annet nivå enn den gjengse skrytingen om damer, penger og rappeferdigheter. Verdens ende byr på ærlige vers og en troverdighet som ikke er hverdagskost i norsk rap – uten at det går på bekostning av teknisk sofistikert spytting.

Spor 1 & 8 er produsert av Smart 9000. Spor 2 & 6 er produsert av André Jensen. Spor 3 er produsert av Definite. Spor 4 er produsert av Aaonli & Ionious. Spor 5 & 7 er produsert av HandyCat. Mastret av Christian Obermeyer for Strype Audio.

Bonsaiety Records 2011

(226CD007)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s