Evig Poesi med egen sex-tape?

Det er ikke bare bare å være artist i Norge. I en tid da CD-salget for ting som ikke er topp20-materiale er så lite at det smarteste en kan gjøre er å gi bort musikken gratis og satse på at en blir booket til kule konserter, ser vi oss nødt til å ty til desperate metoder. For å booste salget av neste utgivelse, evt. sørge for å endelig komme på forsiden av andre aviser enn Vårt Land og Fevennen har vi nå bestemt oss for å lage en sextape. Paris gjorde det – så hvorfor ikke vi?

Og med «Paris» mener vi ikke rapperen, men kjendisen. Ser du? Du hadde ikke hørt om Paris, rapperen, en gang, hadde du vel?

Og da vi så nydelige Eva Mendes sextape-trailer på nett i dag så vi ikke noe annet valg enn å erklære at fremtiden til norsk raps platesalg på kort sikt ligger i teip-salg. Enten det er gaffa-teip eller mixtapes på konserter. 😉

I mellomtiden poster vi Eva Mendes sin her: (Trykk på bildet for å se… ehm… teipen.)

Noe for Evig Poesi?

Noe for Evig Poesi?

Altså! Bonsaiety crewet skal snart komme med en mixtape der Evig Poesi er med! Så hold ørene oppe for den! Vi har også et par spennende musikalske samarbeid på gang, så teip er visst noe vi kan komme tilbake til.

Din favorittrappers kommende favorittrapper: Smart 9000

Reklame

1 tanke på “Evig Poesi med egen sex-tape?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s